Als ontwikkelaars van serious/applied games streven wij naar kwalitatief hoogstaande games, maar we kijken hierbij ook naar optimalisatie van bedrijfsprocessen door het gebruik van game-technologie. Onze games, app’s en virtuele werelden worden op maat gemaakt, in overleg met u als onze klant. Vanaf het eerste contact met u ontwikkelen wij samen met u de oplossing. De kennis en ervaring van ons team stellen ons in staat de beste oplossing voor uw vraag te ontwikkelen.

Ons doel : door het gebruik van game-technologie uw bedrijfsprocessen verbeteren, optimaliseren en aantrekkelijker maken.

Onze op maat gemaakte oplossingen worden toegepast in de zorg, logistiek, mobiliteit en retail. Hier ligt onze focus, maar dat betekent niet dat u niet met een vraag uit een andere sector bij ons terecht kan. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van simulatie omgevingen en games, onder andere gebruik makend van de VR bril Oculus Rift.

Ons team bestaat uit excellent afgestudeerden van de game opleiding van de NHTV en hebben kennis en ervaring in alle facetten van game development, van concept & design, visual arts en programming. Het team wordt ondersteund door stagiaires van deze game opleiding.

Als lid van Breda, City of Imagineers streven wij er naar de beeldindustrie naar een hoger plan te brengen en een game community in Breda en de regio te stimuleren.

De voor u ontwikkelde games worden door ons ondersteund en onderhouden.