Negen maanden Atlantis Games, een terugblik

15 juni – 1 oktober 2014 zijn we van start gegaan met ons team van afgestudeerde game studenten van NHTV en vier stagiaires van dezelfde opleiding. Meteen met een project in opdracht van het Center for Applied Games. Tevens zijn we begonnen met het afwerken van een aantal projecten die in het GameLab van de game opleiding van NHTV zijn ontwikkeld onder andere “Familiegeheimen”. Een game voor senioren in opdracht van het IRIS platform.

Gedurende maanden daarna zijn er een aantal opdrachten bijgekomen van bedrijven in diverse sectoren (zorg, logistiek, overheden). We hebben per 1 februari ons team kunnen versterken met een ervaren projectmanager die de aansturing van het team en het projectmanagement bij onze klanten op zich heeft genomen.

Een tweede lichting 3e jaars stagiaires is in februari begonnen en ondersteund het Atlantis team bij de uitvoer van de projecten. In maart 2015 hebben we ons nieuwe kantoor betrokken, gevestigd in de Dutch Game Garden Breda. Een dynamische plek in Breda waar een steeds groeiende groep van start up game bedrijven zich vestigt.

We zijn nu medio juni en kunnen stellen dat we een vliegende start hebben gemaakt. We voeren een groot aantal interessante projecten uit voor grote en kleine opdrachtgevers. Tot het eind van het jaar hebben we voor onze teamleden een programma opgezet om ze verder te trainen in het ondernemerschap.

Kortom, ik ben trots op ons team voor wat we in een korte tijd gerealiseerd hebben!

– Frank Zijlmans