Atlantis Games op “promo” tour

9 juni – Afgelopen week was Atlantis Games uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een aantal bijeenkomsten om haar games te tonen.

 

Samen met het Huis van Morgen en het Care Innovation Centre aanwezig bij het Ministerie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Samen met de innovatieve producten van het Huis van Morgen hebben wij onze game Familiegeheimen en andere zorg gerelateerde games (in ontwikkeling) toegelicht aan een aantal beleidsambtenaren van het ministerie. Voor een aantal van hen ging een wereld open hoe je game technologie in zorg processen in kunt zetten

Op diezelfde dag hebben wij samen met de Academie voor Hotel & Facility Management aan een aantal geïnteresseerde externe partijen het ontwerp van de (in ontwikkeling zijnde) guest journey game toegelicht. Aan deze externe partijen hebben we de virtuele fiets opstelling CycleSpaces laten zien.

Ook op deze dag hebben we samen met de NHTV en NHTV Buisness Holding aan een externe partij de mogelijkheden van het inzetten van game technologie en virtuele werelden toegelicht. Als afsluiter hebben we de virtuele supermarkt op de Oculus Rift getoond.

Na de inauguratie redes van Igor Mayer, Marnix van Gisberen en Mata Haggis van de Academie dfor Digital Entertainment waren wij aanwezig op de markt waar een aantal games getoond werden. Wij hebben daar het virtual warehouse, de virtuele fiets route (CycleSpaces) en een van de logistieke games laten zien.