Atlantis Games BV samen met City of Imagineers aanwezig op Aging 2.0 event

6 oktober – Dit event werd door Care Innovation Center West-Brabant georganiseerd, in samenwerking met Aging 2.0, gevestigd in San Francisco in Californië. Aging 2.0 is een wereldwijze organisatie die door middel van innovatie de zorg voor ouderen overal ter wereld wil verbeteren.

Breda was een onderdeel van een internationale reeks pitch events, waarbij Avans Hogeschool voor gastheer speelde.  In 30 dagen tijd worden in 30 steden pitch events georganiseerd. Dit onder de noemer ‘#30in30in30’. Naast de pitches gaven diverse spreker-deskundigen acte de présence. Voor het beste idee uit de pitches viel een ticket voor deelname aan de Aging 2.0 expo in San Francisco, november 2015, te verdienen.

Atlantis Games BV was aanwezig met een aantal zorg gerelateerde games waar onder Familiegeheimen, een game voor senioren. Wethouder Miriam Haagh van de gemeente Breda noemde in haar welkom toespraak een aantal door Atlantis Games ontwikkelde games.

Gelukkige winnaar van de pitchers was collega game development bedrijf Active Cues van Sjoerd Wennekes met de Tovertafel, een uiterst innovatieve soort projector die op een gewone tafel interactieve spellen projecteert waarmee dementerende ouderen geactiveerd worden.

 

Aging foto 1 Aging foto 2